În atenția școlilor din România

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Din registrul Hai să facem o lume mai bună! Școlile care și-au propus modernizarea unei clase, laborator sau desfășurarea unui proiect propriu sunt invitate să participe la programul național “Școala pentru o Românie Verde“. Este un program ecologic prin care școlile se pot autofinanța prin colectarea și predarea de hârtie reciclabilă. La fiecare 2.000 kg hârtie predată, școala primește 200 lei. Lunar, cele mai harnice școli primesc premii suplimentare în bani, în valoare de 1.000 euro. În anul școlar 2012-2013, la acest program au participat 425 școli cu 95.214 elevi, colectând peste 175 tone hârtie! Datorită acestor rezultate, programul a fost premiat cu premiul I la Gala Societății Civile din 3 iunie 2013. Citește acum toate detaliile despre program, premii, diplome și alte beneficii pentru școli, profesori și elevi. De la începutul acestui an școlar programul este și mai atractiv, datorită faptului că firmele, instituțiile și companiile locale pot susține școlile din județul lor, colectând și predând hârtie în numele acestora. Iar școlile primesc bani. În acest fel, orice firmă, indiferent de mărimea acesteia, poate sponsoriza și susține școlile, fără eforturi financiare. Citiți modalitățile practice. Scoala pentru o Romanie verde

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

Un comentariu la „În atenția școlilor din România”

  1. O idee foarte buna si prin aceasta actiune motiveaza atat elevii cat si profesorii in a avea mai multa grija de natura si de copaci in mod deosebit !

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend