Germania e noua Campioana Mondiala in 2014

👋 Hey, am scris o 📖 carte de dezvoltare personală ”altfel”. Aruncă un ochi aici 👉 dcnu.ro


Germania e noua campioană mondială în 2014 și mă bucur pentru asta. Din punctul meu de vedere Argentina nu ar fi meritat să ajungă până în finală cu stilul lor de joc din ultimele 3-4 meciuri. Messi e un individ. Germania e o echipă. Olanda la fel. Mi-ar fi plăcut o finală Germania – Olanda în care să câștige tot Germania, dar în ultimele două meciuri s-a făcut dreptate. Olanda a câștigat finala mică, iar Germania finala mare. Timp de 4 ani trofeul care atestă cea mai bună echipă din lume rămâne tot în Europa, dar de data asta unde trebuie, la nemți. Pentru că spaniolii au fost plictisitori și acum 4 ani. În rest, mă pricep la fotbal așa cum mă pricep la mașini, deci caut doar motiv de băut la astfel de evenimente. Sper doar să avem echipa României la europene în 2016 ca să bem mai cu miză. Atât. Acum aștept doar marketing nemțesc de situație. Gen.Germania campioana mondiala 2014


⚠️ Cauți altceva? Ai 90% din tot ceea ce probabil cauți aici 👉 dcnu.ro/poatenuintri

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

2 comentarii la „Germania e noua Campioana Mondiala in 2014”

  1. de la inceput am zis ca germania va castiga pentru ca au campionat puternic, au castigat tot ce era de castigat, iar daca brazilia si argentina au jucat prost…. n-aveau cine sa ii invinga.

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend