FunABC – alfabetul limbii române pentru cei mici

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

Sunt destul de puține aplicații cu adevărat educative în română pentru micuți, iar recent a fost lansată aplicația FunABC. Aplicația educativă învață pe copii literele alfabetului român într-un mod interactiv. Aplicația este destinată copiilor cu vârsta între 2 și 5 ani.

Aplicația FunABC este simplă în utilizare. La lansarea acesteia, pe ecran apare prima literă a alfabetului A, animăluțul Arici, și cuvântul scris al animăluțului. Toate literele sunt aranjate în ordine alfabetică și poate fi listate înainte și înapoi cu ajutorul unor butoane-săgeți. Este şi posibilitatea de a alege o literă aleator prin intermediul meniului din partea de sus e ecranului.

Toate literele sunt afişate în următorul mod: litera, animăluțul și denumirea sa în format textual.

Dacă se apasă litera sau cuvântul – se aude pronunția sa. La apăsarea animăluțului se vor auzi mârâituri, pufăituri, ocăit – în funcție de animăluț.

Sunetele emise de animale sunt reale, luate din lumea animală. În plus, vocea amuzantă transformă procesul de învățare într-un joc captivant.

Coloana sonoră din aplicație aparţine scriitoarea de povești pentru copii Ada Demirgian. Aplicația este gratis și poate fi descărcată direct de aici sau introduceți în fereastra de căutare a Google Play unul din cuvintele cheie: Alfabet roman, FunABC, abecedar.  Imaginea unui arici apare pe widget-ul aplicației. După apăsarea ei, urmează procedura standard de instalare a fișierelor. Momentan aplicația este disponibilă doar pentru sistemul de operare Android. Enjoy!

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

Un comentariu la „FunABC – alfabetul limbii române pentru cei mici”

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend