Există vreo școală românească de WordPress?

La o simplă căutare pe Google după training WordPress sau școală de WordPress vei găsi diverse informații. Ele sunt ba în limba engleză, ba răsfirate, ba puse frumos în scrisori de vânzări care promit tutoriale video și multe materiale în schimbul unei sume de sub 100 lei. Însă n-am găsit nimic de genul training de 2 zile pe WordPress face to face, așa ca un training de vânzări, management, marketing etc. La un moment dat voi avea nevoie de o persoană care știe să se joace bine cu WordPress. Poate chiar mai bine ca mine. Și va fi o persoană din interior, că la servicii externe știu că pot apela, dar nu și în anumite cazuri. Așa că aș vrea să știu că o pot trimite la un training offline pe WordPress, în România. Acum că m-am făcut înțeles, credeți că există așa ceva în România? Și dacă nu m-am făcut înțeles, subliniez că sunt interesat de un training neapărat offline în care omul să fie învățat cum să utilizeze WordPress ca CMS, nu cum să facă programare pentru WordPress, modificări de teme direct din cod sau alte chestii. Adică, la sfârșitul training-ului, participantul să știe să instaleze un template mai special după instrucțiuni, să știe cum să aleagă un plugin, să știe să pună la punct niște setări minime de SEO etc. Cu alte cuvinte, să știe să facă un site cu CMS-ul WordPress, indiferent că va fi un site de prezentare, un blog, un mic magazin online sau orice altceva. Any tip?

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

9 comentarii la „Există vreo școală românească de WordPress?”

 1. Cursantul trebuie sa dispuna de cunostinte minime de hosting, webdesign si sa aiba o capacitate medie de adaptare (panoul cp wp sufera modificari). Am intalnit anul trecut o persoana in capitala care oferea cursuri de utilizare a siteurilor pe platforma wp (unor persoane care erau nevoite sa actulizeze site-urile firmelor la care lucrau). Nu am auzit de cursuri offline de instalare.

  Răspunde
 2. Ceva oficial inca nu cred ca este in Romania, ci doar persoane cu experienta in WordPress care ofera anumite informatii sau tutoriale despre WordPress.

  Răspunde
 3. Parerea mea e ca, oficial, nu vei reusi sa gasesti asa ceva. Vei gasi insa cu siguranta persoane care sa-ti dea o mana de ajutor. Oricum, ceea ce cauti tu, o pregatire pentru wordpress la modul “basic” se poate invata pe cont propriu, trebuie doar sa te joci pe acolo putin.
  Iar daca ar fi si niste cursuri pentru asta, cu siguranta vor include si acele modificari de linii de cod.
  Ma repet, este doar o parere personala :)

  Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.