Dupa 2 ani cu soarecul

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Cei care îmi citesc blogul știu probabil că de aproximativ 2 ani am un șoarec simpatic și jucăuș. De fapt, face 2 ani chiar azi pe 14 iunie. Acum 2 ani țin minte că avea undeva pe la 51 de cm lungime și 3.200 grame. Șoarecul e de fapt o șoricioaică năstrușnică pe nume Sara Maria, iar termenul de șoarec îl folosim în cel mai bun sens al cuvântului. Astăzi face 2 ani și tot weekend-ul eu și Irina suntem doar ai ei. Ce frumos trec 2 ani!Sara la 2 ani

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

15 comentarii la „Dupa 2 ani cu soarecul”

  1. Sa aveti o zi presarata cu zimbete si infrumusetata de oameni care tin la voi! Fie ca toate gindurile bune sa devina realitate, visele sa se materializeze, prietenii adevarati sa ramina mereu aproape, iar dragostea sa fie cea pentru care merita sa traiti o viata, o imbratisare virtuala si La Multi Ani!!!

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend