Pentru că a apus de mult perioada când telefonul mobil „mă ținea” măcar până ajungeam acasă, am fost nevoit să-mi iau un acumulator extern.

L-am ales până la urmă pe acesta, deoarece mi-am dorit unul mai finuț, ultraportabil. Sunt destul de mulțumit. Îmi încarcă un Nexus 5 full + încă puțin.

Prima încărcare completă a durat mai mult, adică l-am lăsat peste noapte (la încărcarea acumulatorului extern mă refer, că pe smartphone îl încarcă full cam într-o oră jumate). Acum, o încărcare a acumulatorului durează câteva ore cu un încărcător de priză, iar cu un cablu USB de la computer nu vrei să aștepți atât de mult.

Au fost 160 lei tare bine investiți, mai ales că acumulatorul extern, și acumulatoarele externe, în general, sunt compatibile cam cu orice dispozitiv care se încarcă printr-un cablu USB. Adică iPhone, iPad, orice smartphone sau tabletă Android, camere foto etc.

Cu alte cuvinte, dacă nu vă ajungeți cu bateria la telefon, vă recomand un astfel de acumulator extern pentru smartphone. Într-o poșetă de femei se pierde fără să-l simți și nu e nici foarte greu de cărat în buzunar (în cazul băieților).

În funcție de cum mă descurc cu ăsta mic, plănuiesc să-mi iau și un al doilea acumulator extern, dar de capacitate mai mare. Ăsta mic are 3.100 mAh. Eu am pus ochii pe unul de 11.200 mAh care s-ar putea dovedi ceva mai util în călătorii lungi unde ori ne batem toți inșii din mașină pe încărcătorul auto, ori am de umblat toată ziua și până ajung într-un loc de unde să-mi încarc telefonul durează mai mult. Ca să nu mai zic că un acumulator extern de capacitate mare este un must have pentru cei care fac drumeții, cort, alea alea.

Iar când zic acumulator extern pentru telefon mobil, nu vă gândiți acuma la acumulatoare din alea gen carcasă care îți fac telefonul cât o cărămidă vânjoasă, ci la unele finuțe, care se conectează la telefon printr-un scurt cablu USB, doar la nevoie. Al meu arată așa.

Acumulator extern telefon


Gabriel Ursan
Gabriel Ursan

Blogger @GabrielUrsan.ro. I love marketing & development. I also like how the internet changes the world.

  11 replies to "Doua vorbe despre acumulatorul extern"

  • Claudiu Burlacu

   În câte minute/ore îţi încarcă acumulatorul, telefonul?

   • Gabriel Ursan

    Așa cum am scris și în articol, cam într-o oră – o oră jumate… un Nexus 5 (cu acumulator de 2.300 mAh).

    • Claudiu Burlacu

     La telefonul meu cu 1400mAh am 2 încărcări +.Poate îmi iau şi eu unul, nu ştiu încă :)

     • Gabriel Ursan

      Teoretic ai avea două :) Dar cel mai sigur e să-ți bugetezi una și jumătate. Oricum, e de ajutor să ai așa ceva după tine toată ziua.

  • v@syle

   M-am uitat şi eu ieri la acumulatori externi. Mi-a plăcut un Acumulator universal extern Prestigio PBC02080BK, 8000mAh, Black, la 150 de lei. Ieri nu era în stoc pe eMag. Azi e stoc limitat.

   • Gabriel Ursan

    Nu-i rău prețul și nici capacitatea. De firma Prestigio nu sunt foarte convins pe partea de acumulatori externi, dar nici ce am eu nu e brand și funcționează. Bănuiesc că te referi la ăsta http://bit.ly/1pflmV6 , nu?

   • Gabriel Ursan

    Off-topic: ai cel mai tare nume + domeniu de net pe care l-am văzut în ultima vreme :)

  • v@syle

   Da, la acela mă refer. :)

   Off: Am înregistrat domeniile buna.cf şi sall.cf chiar imediat după ce au apărut domeniile gratuite .cf.

  • flavius

   @Gabriel poti pune un screenshot de pe nexusul tau cu statisticile de la baterie?mai precis cu screen on cand mai ai undeva la 3-4% baterie.ceva de genul http://i.imgur.com/NXWfszD.jpg

   • Gabriel Ursan

    Ok, am să pun. Sper să reușesc weekendul ăsta, că în rest nu-mi permit să ajung la 3-4% când sunt pe la serviciu :)

Comentează la acest articol