Doua vorbe despre acumulatorul extern

Pentru că a apus de mult perioada când telefonul mobil “mă ținea” măcar până ajungeam acasă, am fost nevoit să-mi iau un acumulator extern.

L-am ales până la urmă pe acesta, deoarece mi-am dorit unul mai finuț, ultraportabil. Sunt destul de mulțumit. Îmi încarcă un Nexus 5 full + încă puțin.

Prima încărcare completă a durat mai mult, adică l-am lăsat peste noapte (la încărcarea acumulatorului extern mă refer, că pe smartphone îl încarcă full cam într-o oră jumate). Acum, o încărcare a acumulatorului durează câteva ore cu un încărcător de priză, iar cu un cablu USB de la computer nu vrei să aștepți atât de mult.

Au fost 160 lei tare bine investiți, mai ales că acumulatorul extern, și acumulatoarele externe, în general, sunt compatibile cam cu orice dispozitiv care se încarcă printr-un cablu USB. Adică iPhone, iPad, orice smartphone sau tabletă Android, camere foto etc.

Cu alte cuvinte, dacă nu vă ajungeți cu bateria la telefon, vă recomand un astfel de acumulator extern pentru smartphone. Într-o poșetă de femei se pierde fără să-l simți și nu e nici foarte greu de cărat în buzunar (în cazul băieților).

În funcție de cum mă descurc cu ăsta mic, plănuiesc să-mi iau și un al doilea acumulator extern, dar de capacitate mai mare. Ăsta mic are 3.100 mAh. Eu am pus ochii pe unul de 11.200 mAh care s-ar putea dovedi ceva mai util în călătorii lungi unde ori ne batem toți inșii din mașină pe încărcătorul auto, ori am de umblat toată ziua și până ajung într-un loc de unde să-mi încarc telefonul durează mai mult. Ca să nu mai zic că un acumulator extern de capacitate mare este un must have pentru cei care fac drumeții, cort, alea alea.

Iar când zic acumulator extern pentru telefon mobil, nu vă gândiți acuma la acumulatoare din alea gen carcasă care îți fac telefonul cât o cărămidă vânjoasă, ci la unele finuțe, care se conectează la telefon printr-un scurt cablu USB, doar la nevoie. Al meu arată așa.

Acumulator extern telefon

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

11 comentarii la „Doua vorbe despre acumulatorul extern”

  1. M-am uitat şi eu ieri la acumulatori externi. Mi-a plăcut un Acumulator universal extern Prestigio PBC02080BK, 8000mAh, Black, la 150 de lei. Ieri nu era în stoc pe eMag. Azi e stoc limitat.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.