Domeniul RomaniaImpreuna.ro se vinde la bani puțini

👋 Hey, am scris o 📖 carte de dezvoltare personală ”altfel”. Aruncă un ochi aici 👉 dcnu.ro


E al unui prieten care s-a hotărât să vândă domeniul RomaniaImpreuna.ro la pachet cu o platformă de rețea socială gen Facebook, deja instalată. Ba mai mult, înțeleg că ar fi purtat discuții cu Vodafone România pentru un proiect pe acest domeniu pe care ar trebui să-l susțină el, să primească finanțări de la ei, dar să facă ce i se spune. Bine, asta nu înseamnă că dacă veți cumpăra domeniul v-a trebui să faceți ceva împreună cu Vodafone. Îl cumpărați și faceți ce vreți cu el. Domeniul RomaniaImpreuna.ro se vinde cu 250 euro. Da, doar 250 euro. Grăbiți-vă! Mai multe detalii la Gabriel Goga, posesorul acestuia – email: articoletattoo@yahoo.com


⚠️ Cauți altceva? Ai 90% din tot ceea ce probabil cauți aici 👉 dcnu.ro/poatenuintri

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

4 comentarii la „Domeniul RomaniaImpreuna.ro se vinde la bani puțini”

  • Continutul adica scriptul valoreaza 40$ si este facut de un roman. Se numeste phpDolphin si este disponibil pe codecanyon. Domeniul nu prea are o valoreaza mare, mai ales ca este nou. Vodafone nu sustine astfel de proiecte, iti spun eu asta. Este inregistrat in data de 2013-10-04, deci nu este cunoscut absolut deloc. Deci, de unde pretul asta?

   Răspunde
   • Eu zic să-l contactezi pe cel care îl vinde și să-l întrebi mai multe dacă ești interesat să-l cumperi :). Eu i-am promis că îl ajut cu un post de promovare. Mai departe nu știu :)

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend