Romania Impreuna

Domeniul RomaniaImpreuna.ro se vinde la bani puțini

E al unui prieten care s-a hotărât să vândă domeniul RomaniaImpreuna.ro la pachet cu o platformă de rețea socială gen Facebook, deja instalată. Ba mai mult, înțeleg că ar fi purtat discuții cu Vodafone România pentru un proiect pe acest domeniu pe care ar trebui să-l susțină el, să primească finanțări de la ei, dar să facă ce i se spune. Bine, asta nu înseamnă că dacă veți cumpăra domeniul v-a trebui să faceți ceva împreună cu Vodafone. Îl cumpărați și faceți ce vreți cu el. Domeniul RomaniaImpreuna.ro se vinde cu 250 euro. Da, doar 250 euro. Grăbiți-vă! Mai multe detalii la Gabriel Goga, posesorul acestuia – email: articoletattoo@yahoo.com

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

4 Comments

 • Domeniile .ro nu se vand teoretic ci se transfera gratuit… scrie si tu ca vinde continutul so domeniul il primeste cumparatorul cadou.

  • Petre

   Reply Reply 03/12/2013

   Cam asa … ca altfel se baga pe felie „organu’ de cercetare”

  • Nicorici Alin

   Reply Reply 03/12/2013

   Continutul adica scriptul valoreaza 40$ si este facut de un roman. Se numeste phpDolphin si este disponibil pe codecanyon. Domeniul nu prea are o valoreaza mare, mai ales ca este nou. Vodafone nu sustine astfel de proiecte, iti spun eu asta. Este inregistrat in data de 2013-10-04, deci nu este cunoscut absolut deloc. Deci, de unde pretul asta?

   • Gabriel Ursan

    Reply Reply 03/12/2013

    Eu zic să-l contactezi pe cel care îl vinde și să-l întrebi mai multe dacă ești interesat să-l cumperi :). Eu i-am promis că îl ajut cu un post de promovare. Mai departe nu știu :)

Leave A Response

* Denotes Required Field