Despre Bybit, o platformă de trading crypto cu multe opțiuni pentru începători și avansați

Bybit este o plaformă de trading crypto de care doream să vă povestesc de ceva vreme deoarece are multe opțiuni pentru traderii începători dar și pentru traderii avansați.

Am povestit mai multe despre platforma crypto Bybit în videoclipul de mai jos.

Dacă nu se încarcă video, apasă aici.

Pentru cei care preferă mai degrabă conținutul text scurt decât conținutul video, vă fac mai jos și un sumar legat de platforma Bybit.

Ce este Bybit?

Bybit este o platformă de trading crypto ce oferă spot trading și trading cu derivate cu un focus deosebit pe margin trading. Poate oferi până la 100X leverage pe perechile BTC/USD sau ETH/USD. Bybit este o companie înregistrată în Insulele Virgine Britanice.

Platforma de exchange și trading crypto Bybit a fost fondată în martie 2018 în Singapore și este compusă din profesioniști din zona investițiilor bancare, firme de tehnologie, industria forex și early adopters în domeniul blockchain.

Printre părțile pozitive se numără comisioanele mici de tranzacție, levarage-ul de până la 100X de care vorbeam mai sus, funcțiile de take profit sau stop loss, peste 70 de criptomonede care pot fi tranzacționate, aplicație mobilă și posibilitatea de alimenta contul prin card.

Depozitele fiat sunt bune pentru că poți alimenta contul rapid, însă la capitolul părți negative trebuie să menționez că platforma nu suportă și retrageri în fiat. Adică nu poți retrage banii în contul tău bancar. Un trader este deja obișnuit cu asta, dar am zis să anunț.

Cum retragi banii totuși? Fiind trader bănuiesc că ai conturi pe mai multe platforme și exchange-uri. După ce ai marcat profituri în Bybit făcând trading acolo, ai posibilitatea să folosești stablecoin (USDT) pentru a muta prin ERC-20 fără costuri pe alt exchange care permite retrageri fiat.

Și ca să nu uit, mi-am făcut temele ca de obicei înainte să scriu despre această platformă, iar un alt lucru fain care mi-a plăcut și pe care multe exchange-uri mari nu-l au este asistența tehnică. Departamentul lor de suport cică chiar răspunde pe chat spre deosebire de alții :)

Concluzie legată de Bybit

După cum probabil ai văzut și în videoclipul de mai sus, mi-am făcut cont pe Bybit și îți recomand ca să-ți faci și tu ca să fie acolo, chiar dacă nu intenționezi să tranzacționezi acum. Oportunitățile în lumea crypto vin și pleacă rapid și e bine să ai conturile deja active.

Pe scurt, pe principiul ”nu-ți pune toate ouăle într-un singur coș”, fă-ți un cont pe Bybit aici. Atenție totuși, acest articol nu reprezintă niciun sfat investițional și știi că nu mi-aș permite să fac asta. Nu investi niciodată mai mult decât îți permiți să pierzi.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.