Exista cursuri de facut la olita?

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Mă refer să existe un loc unde să-ți iei și să-ți duci copilul să mai învețe ceva util, iar 10-15 minute să se discute despre cum faci caca și pipi la oliță precum copiii mari. Nu mă refer neapărat la grădiniță și grupa bebe, mă refer la ceva mai soft, gen o oră pe zi sau pe săptămână așa cum o duc eu pe Sara la FasTraKids. Sau nu e o suficientă o oră pe zi pentru a învăța treaba asta? Întreb pentru că la noi cam a sosit momentul cu Sara și problema simt că e la noi, nu la ea, însă orice ajutor ar fi de folos. Cu FTK ne-a fost și ne este foarte bine: a învățat să vorbească mai fluent, știe tot felul de chestii, mă rog, o fi copilul nostru, dar suntem fascinați (la 2 ani). Ei bine, aș duce-o oricând să învețe de la profesioniști și chestii precum făcutul nevoilor la oliță. Cu suzeta e deja altă poveste. Acolo cred că ne vom descurca mai ușor pentru că nu o cere decât noaptea.

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend