Puterea unui Landing Page Excelent

Degeaba aduci trafic pe un website sau pe o pagină dacă nu obții rezultate. Cunosc oameni care cu un trafic foarte mic de vizitatori obțin rezultate fantastice fie că și-au propus să obțină mai mulți abonați la newsletter, mai mulți potențiali clienți sau pur și simplu mai multe vânzări. Puterea aceasta de a ”stoarce” rezultate indiferent de traficul pe care îl ai pe un website se numește Landing Page.

Cursul ”Puterea unui Landing Page Excelent” se adresează tuturor tipurilor de business-uri, indiferent de vechimea lor online sau offline. În acest curs vei învăța în primul rând ce este un landing page, de ce este important un landing page și cum să creezi un landing page rapid, simplu și ușor. În plus, informațiile sunt structurate astfel încât să fie utile și aplicabile atât pentru începători, cât și pentru avansați.

Alege un capitol

1. Ce sunt Landing Page-urile?

Capitolul 1 se concentrează pe a defini ce sunt landing page-urile și cât de importante sunt pentru campania ta de marketing. Vei găsi statistici și trend-uri Google care indică spre faptul că landing page-urile sunt din ce în ce mai populare – datorită eficienței lor. Capitolul 1 concluzionează prin a explica de ce un landing page trebuie să fie separat de homepage-ul site-ului tău.


2. De ce sunt importante Landing Page-urile?

Capitolul 2 intră mai în profunzime. Vei afla despre cum să potrivești mesajul de paid advertising cu cel de pe landing page și cum se face A/B testing (cu exemple adevărate si testate). Aceste exemple te vor ajuta să înțelegi importanța landing page-urilor în generarea de conversii.


3. Componentele principale ale unui Landing Page de succes

Toate elementele unui landing page – de la titlul, imagini, conținut, până la CTA – ar trebui să se supună unor bune practici. În acest capitol vei găsi numeroase exemple adevărate care te vor ajuta să înțlegi cum fiecare element contribuie la generarea de conversii. De asemenea, vei afla și care este elementul pe care nu ar trebui să-l incluzi de pagină vreodată.


4. Tipuri de Landing Page-uri

În capitolul 4 vei găsi șase exemple pentru cele mai des folosite landing page-uri. Exemplele sunt variate, acoperind mai multe nișe importante – pentru a înțelege cu ușurință cât de flexibile, versatile și importante sunt landing page-urile pentru orice business.


5. Unde folosești Landing Page-urile

Orice client potențial trebuie să găsească landing page-ul tău pentru a putea efectua conversii. Ceea ce înseamnă că trebuie să maximizezi eforturile de a genera traffic către aceste pagini. În capitolul 5 vei afla atât tehnici gratuite de a mări traficul, cât și detalii despre reclame plătite (PPC) cu tot cu cele mai bune practici din domeniu.


6. Cum realizezi un Landing Page

Există două metode pentru a crea un landing page. Fiecare dintre ele va fi descrisă în detaliu, în capitolul 5, astfel că vei afla cum poți face un landing page excelent, de la zero, în aproximativ 3 minute. Spoiler alert: vom vorbi despre template-uri pre-construite și optimizate și un tool foarte ajutător.

Citește Capitolul


7. Cum îmbunătățești conversiile Landing Page-urilor?

După ce ai creat landing page-ul, A/B testing este cea mai eficientă metodă de a mări rata de conversite. În capitolul 7 vei găsi două condiții vitale pe care trebuie să le îndeplinești înainte de a începe orice fel de A/B testing – cu tot cu două exemple vizuale.


close

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.