Cursuri Online

Aici e locul unde voi aduna toate cursurile online pe care le recomand sau pe care le-am creat chiar eu. Te încurajez să arunci o privire și să te înscrii la cursurile care ți se par atrăgătoare. Nu ezita să împărtășești această pagină și cu prietenii tăi interesați de dezvoltare.

Iar atunci când nu ai chef sau crezi că nu ai timp de studiu și de dezvoltare personală, amintește-ți doar că experiențele și cunoștințele dobândite în această viață sunt singurele bunuri sau averi pe care nu le poți pierde sau pe care nu ți le poate lua nimeni, niciodată.

Cursuri online de marketing pe internet

Puterea unui Landing Page Excelent

Degeaba aduci trafic pe un website sau pe o pagină dacă nu obții rezultate. Cunosc oameni care cu un trafic foarte mic de vizitatori obțin rezultate fantastice fie că și-au propus să obțină mai mulți abonați la newsletter, mai mulți potențiali clienți sau pur și simplu mai multe vânzări. Puterea aceasta de a ”stoarce” rezultate indiferent de traficul pe care îl ai pe un website se numește Landing Page.

Cursul ”Puterea unui Landing Page Excelent” se adresează tuturor tipurilor de business-uri, indiferent de vechimea lor online sau offline. În acest curs vei învăța în primul rând ce este un landing page, de ce este important un landing page și cum să creezi un landing page rapid, simplu și ușor. În plus, informațiile sunt structurate astfel încât să fie utile și aplicabile atât pentru începători, cât și pentru avansați.

Înscrie-te acum la acest curs GRATUIT apăsând pe butonul de mai jos sau pe imaginea cursului.


Următorul curs va fi afișat în curând.

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.