logo Gabriel Ursan
Curs Online Gratuit 

Gabriel Ursan, Blogger

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online si dezvoltare intr-un grup de companii. Pasionat de online si tehnologie. Sot si tata (de fetita). Vesel, ambitios, optimist.
Obtine gratuit cursul "Puterea unui Landing Page Excelent"
Afla cum sa obtii mai multi clienti. Descopera, pas cu pas, metoda garantata prin care afacerea ta poate profita de pe urma fiecarui vizitator.
De ce ar trebui să parcurgi acest curs?
Vei afla tot ceea ce trebuie sa stii despre landing page-uri si felul in care acestea te ajuta sa obtii mai multi prospecti.
Vei afla cum sa creezi cu usurinta landing page-uri din template-uri optimizate care sa converteasca mult mai bine decat te-ai astepta.
Vei vedea exemple adevarate, testate si verificate de landing page-uri care iti ofera cele mai eficiente modalitati de a obtine conversii.
Vei afla care sunt scurtaturile si uneltele pe care marketerii online le folosesc pentru a crea rapid si eficient landing page-uri.
Vei afla cum sa folosesti A/B testing pentru a imbunatați landing page-urile tale si care sunt elementele care trebuie testate.
Si, cel mai important, vei afla cum sa folosesti landing page-urile pentru ati creste si dezvolta semnificativ afacerea ta in mediul online.
Copyright 2017 - GabrielUrsan.ro