Creează povestea vieții tale cu Samsung GALAXY Note 3

Noul S Pen și ecranul mai mare, optimizat pentru multitasking, dau viață pasiunilor tale. București, 4 Septembrie, 2013 – Samsung Electronics Co., Ltd., a anunțat astăzi lansarea GALAXY Note 3, cel mai nou produs din familia Note. Samsung GALAXY Note 3 aduce un plus de plăcere în rezolvarea task-urilor zilnice și o infuzie de funcții inovatoare care îi ajută pe utilizatori să își creeze povestea vieții. Samsung GALAXY Note 3 oferă un ecran mai mare și optimizat pentru cea mai bună experiență de vizualizare și multitasking, iar în ceea ce privește S Pen introduce o serie de îmbunătățiri ce fac utilizarea zilnică mai ușoară și mai rapidă.

GALAXY Note 3 îți înfrumusețează viața de zi cu zi

„Am lansat primul GALAXY Note în 2011 și am introdus atunci o nouă categorie de dispozitive smart. Succesul GALAXY Note ne-a întărit convingerea că utilizatorii își doresc funcții performante pentru dispozitivele lor smart, dar mai ales acele funcții care le fac viața mai bună,” a declarat JK Shin, CEO și Președinte al Diviziei IT & Mobile din cadrul Samsung Electronics. „Samsung GALAXY Note 3 reprezintă o abordare originală ce îi oferă utilizatorului posibilitatea de a-și spune povestea vieții prin expresia dinamică a pasiunilor lor în tot ceea ce înseamnă muncă, timp liber și experiențe de viață. Cu o simplă apăsare a butonului cu care S Pen este prevăzut, utilizatorii au acces la oportunități de expresie și funcții ce transformă activitățile de zi cu zi în evenimente extraordinare datorită ecranului mai mare oferit de Note 3.”

Noul Samsung GALAXY Note 3 are un ecran full HD Super AMOLED de 5,7 inci, fiind mai subțire (8,3 mm) și mai ușor (168g), și având o baterie ce oferă o durată de viață mai lungă (3.200 mAh). De asemenea, echipat cu o cameră foto principală de 13 megapixeli cu Stabilizare Smart și un indice ridicat de redare a culorilor, Samsung GALAXY Note 3 le permite utilizatorilor să capteze fiecare moment important al vieții lor, chiar și atunci când iluminarea este scăzută. Samsung GALAXY Note 3 oferă cele mai noi tehnologii LTE, fiind compatibil cu numeroase benzi de frecvențe. Având cea mai mare memorie RAM din industrie, 3GB, GALAXY Note 3 este mai rapid și mai performant.

Design-ul artistic însoțește performanțele tehnice ale GALAXY Note 3

Pe lângă caracteristile tehnice de top, Samsung GALAXY Note 3 oferă și un design premium. Continuând linia modernă de design a seriei Samsung GALAXY, Note 3 are o textură fină ce îi oferă un plus de eleganță și stil. Samsung GALAXY Note 3 va fi disponibil în trei culori: Jet Black, Classic White și Blush Pink. Și, pentru a-i încuraja pe utilizatori să își exprime personalitatea și gusturile, Samsung va oferi și carcase disponibile în zeci de culori.

Noul S Pen face viața mai ușoară și mai atractivă

Noul S Pen reinventează și modernizează experiența clasică de luat notițe prin oferirea posibilității de îndeplinire a task-urilor zilnice cu doar un click. Acesta a fost creat pentru a facilita comunicarea dintre utilizator și dispozitiv cu ajutorul unor funcții unice de control.

Samsung Galaxy Note 3 Poze Samsung Galaxy Note 3

Un simplu click al butonului de la S Pen în timp ce acesta planează deasupra ecranului activează Air Command, o paletă de cinci funcții care ajută la rezolvarea mai rapidă și mai ușoară a task-urilor. Cu ajutorul Air Command, utilizatorul nu mai este nevoit să treacă de la un ecran la altul, să memoreze comenzi variate sau să caute diferite meniuri. Air Command oferă acces la următoarele funcții:

  • Action Memo le permite utilizatorilor să scrie de mână notițe și să le convertească automat în conținut formatat. Action Memo poate iniția automat un apel, adăuga un contact, efectua o căutare pe internet, salva un task etc.
  • Scrapbook le permite utilizatorilor să organizeze și să găsească conținut din mai multe surse, inclusiv de pe internet, YouTube și din propria galerie, și le permite să acceseze datele dintr-un singur loc. Dacă aceștia vor să salveze conținut pentru a-l folosi ulterior, Scrapbook colectează și materiale sursă sau URL-uri, permițând astfel utilizatorilor să revină la sursele inițiale.
  • Funcția Screen Write captează imagini full screen image ale paginii vizualizate pe dispozitiv și le permite utilizatorilor să scrie comentarii sau informații adiționale pe paginile salvate.
  • S Finder le permite utilizatorilor să caute conținut pe dispozitiv indiferent de tipul acestuia. Prin folosirea unor filtre precum dată, loc, format conținut, utilizatorii pot căuta documente, evenimente, conversații sau chiar pagini Help – toate în același loc. În plus, utilizatorii pot căuta și conținut scris de mână în notițe sau aplicațiile de tip memo, precum și formule și simboluri.

Aplicația S Note este o soluție completă ce le permite utilizatorilor să ia notițe cu ușurință, să le organizeze și să le editeze datorită interfeței user-friendly și a funcției Easy Chart. S Note se poate sincroniza acum cu Evernote sau cu un cont Samsung și permite activarea unei opțiuni pentru accesarea conținutului de pe dispozitive diferite. În plus, atunci când un utilizator dorește să capteze de pe internet doar o parte a unei imagini, noul Easy Clip permite delimitarea aproximativă a unei porțiuni din imagine pentru a o converti ulterior cu margini clar definite.

Experiența de vizualizare îmbogățită

Samsung GALAXY Note 3 oferă un ecran mai mare, iar creșterea dimensiunilor ecranului este completată cu îmbunătățiri clare, care le permit utilizatorilor să folosească pe deplin spațiul suplimentar al ecranului. Display-ul Full HD Super AMOLED de 5,7 inci oferă o experiență uimitoare de vizualizare pentru urmărirea de conținut Full HD și claritate deosebită pentru lectură.

My Magazine le oferă utilizatorilor știri personalizate, acces la rețele sociale și divertisment. Dezvoltat printr-un parteneriat cu Flipboard, acesta oferă o experiență integrată de consum, furnizând conținut într-un design modern și dinamic în stilul revistelor glossy.

GALAXY Note 3 oferă funcții multitasking îmbunătățite, care permit utilizatorilor să utilizeze pe deplin ecranul mai mare.

  • Cu ajutorul noului Multi Window, utilizatorii pot comuta fără probleme între aplicații, fără a închide fereastra sau a deschide o nouă pagină, pentru a permite creșterea productivității și folosirea mai multor programe simultan. De asemenea, utilizatorii pot rula o aplicație în două ferestre în același timp. De exemplu, ei pot citi știrile într-un browser, în timp ce efectuează o căutare web în altul, sau pot trimite un mesaj instant unui prieten prin intermediul ChatON, în timp ce citesc un mesaj de la un alt prieten.
  • În plus, folosind Drag and Drop în noul Multi Window, utilizatorii pot partaja cu ușurință conținut, cum ar fi un text sau o imagine, dintr-o fereastră în alta.
  • Pen Window din Air Command perfecționează experiența multitasking, permițând utilizatorului să deschidă o fereastră pe ecran și să lanseze aplicațiile preferate, în timp ce poate continua activitățile curente de pe Note 3.

Samsung GALAXY Note 3 aduce și o îmbunătățire a Group Play partajarea video. Inițial introdusă odată cu GALAXY S4, Group Play le permite utilizatorilor să redea aceeași muzică, să joace jocuri împreună și să partajeze documente. Acum, utilizatorii pot să partajeze fișiere video și conținut împreună cu prietenii lor. De asemenea, ei pot conecta până la cinci dispozitive unul lângă altul pentru a crea experiența de vizionare a unui ecran mare.

Samsung KNOX & Find My Mobile

Noul GALAXY Note 3 oferă un grad sporit de confidențialitate și securitate cu ajutorul Samsung KNOX. Utilizatorii pot activa Samsung KNOX cu ușurință, astfel că pot rula și stoca aplicații și informații sensibile din punct de vedere al securității, într-un mediu protejat, numit „container”. În interiorul containerului, siguranța este consolidată de sistemul de protecție Samsung KNOX împotriva atacurilor malware și phishing, precum și tentativelor de hacking pe dispozitive atunci când acestea sunt furate sau pierdute. De exemplu, filmulețe sau imagini personale importante pot fi stocate în container fără să existe teamă de scurgeri de date provocate de hacking. În plus, utilizatorii pot alege să stocheze aplicații și informații corporate, cum ar fi e-mailul de serviciu, contactele și calendarul și pot permite departamentelor de IT să gestioneze containerul prin EAS (Exchange ActiveSync Server). Aceste caracteristici fac din GALAXY Note 3 dispozitivul ideal pentru BYOD (Bring-Your-Own-Device to Work).

În plus, Galaxy Note 3 este echipat cu o funcție Find My Mobile îmbunătățită, care le permite utilizatorilor să dezactiveze telefonul atunci când este furat sau pierdut. Datorită procesului îmbunătățit de autentificare a utilizatorului, tehnologia împiedică revenirea la setările din fabrică în cazul telefoanelor pierdute și le permite utilizatorilor să urmărească sau să șteargă date de pe telefoanele lor rătăcite.

GALAXY Gear, partenerul inteligent al lui GALAXY Note 3

Anunțat concomitent cu GALAXY Note 3, GALAXY Gear este un nou concept de dispozitiv, care le permite utilizatorilor să se bucure de fiecare clipă și să rămână permanent conectați. GALAXY Gear va notifica utilizatorii și le va oferi posibilitatea de a previzualiza mesajele și email-urile primite pe Note 3. Acesta oferă o serie de caracteristici și comenzi care extind experiența GALAXY Note 3. Când un mesaj primit necesită mai mult decât o privire rapidă, utilizatorii își pot lua pur și simplu dispozitivele Samsung GALAXY și funcția Smart Relay va afișa imediat întregul conținut pe ecran. Împreună, GALAXY Note 3 și GALAXY Gear extind eforturile Samsung de a oferi utilizatorilor posibilitatea de a da o nouă formă vieții lor, de a-și exprima pasiunile și de a face viața de zi cu zi mai ușoară și mai plăcută.

Disponibil în 2 variante, cu memorie internă de 32GB sau 64GB, împreună cu un slot suplimentar pentru card microSD, Samsung GALAXY Note 3 și GALAXY Gear vor fi lansate începând cu 25 septembrie în peste 140 de țări din întreaga lume.

GALAXY Note 3 va fi expus la standul Samsung Nr. 20 la IFA 2013, între 6 și 11 septembrie 2013. Detalii complete, conținut video și imagini cu produsul sunt disponibile pe www.samsungmobilepress.com sau m.samsungifa.com.

Declarații ale reprezentanților operatorilor de telefonie mobilă:

Deutsche Telekom: Heikki Makijarvi, SVP Global Partnerships

„Clienții Deutsche Telekom au fost încântați de fiecare dată de produsele GALAXY Note, iar GALAXY Note 3 promite să genereze un val nou de entuziasm. Suntem bucuroși să extindem parteneriatul nostru strategic cu Samsung și nerăbdători să lansăm GALAXY Note 3 în Europa. Cel mai recent membru al familiei Note aduce noutăți precum LTE CAT4 și Multi Window care vor aduce valoare clienților noștri,” a declarat Heikki Makijervi, SVP of Global Partnerships. „Deutsche Telekom a lansat deja rețeaua LTE în opt țări din Europa și LTE CAT4 va oferi clienților noștri viteză mai mare și confort sporit.”

Vodafone: Patrick Chomet, Global Director Terminals

„Samsung GALAXY Note 3 continuă să împingă limitele posibilului, oferind cliențior acces la internet pe ecrane performante la dimensiuni portabile. Este partenerul ideal pentru rețelele rapide ale Vodafone, HSDPA+ și 4G, și vom oferi dispozitivele cu Vodafone RED și o serie de servicii unice precum Vodafone Cloud, Contacts, mCare și căutare contextuală cu Kikin”.

Specificații tehnice Samsung GALAXY Note 3

Rețea 2.5G (GSM/ GPRS/ EDGE): 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz3G (HSPA+ 42Mbps): 850 / 900 / 1900 / 2100 MHz4G (LTE Cat 4 150/50Mbps): până la 6 benzi de frecvențe (în funcție de piață)
Procesor LTE 2.3 GHz Quad-Core3G 1.9 GHz Octa Core ( A15 1.9 GHz + A7 1.3 GHz)(în funcție de piață)
Display 5,7 inci (144,3mm)  Full HD Super AMOLED (1920 x 1080)
OS Android 4.3 (Jelly Bean)
Cameră foto Principală (Spate): Senzor BSI 13 Megapixeli, Auto Focus cu Stabilizare Smart Stabilization, LED Flash (High CRI) și Zero Shutter LagSecundară (Frontală): Senzor BSI 2 Megapixeli cu Stabilizare Smart, înregistrare Full HD @30fps
Dual Camera: Dual Shot / Dual Recording/ Dual Video CallÎnregistrare: UHD 30fps, Smooth motion (FHD 60fps), Slow motion (HD 120fps)Moduri: Drama Shot, Sound & Shot, Animated Photo, Eraser, Best Photo, Best Face, Beauty Face, HDR (High Dynamic Range), Panorama, Sports, Golf, Surround shot, Live effect
Video Codec: H.264, MPEG-4, H.263, VC-1, WMV7, WMV8, Sorenson Spark, MP43, VP8, HEVCÎnregistrare & Redare: Full HD (1080p), UHD (*poate diferi în funcție de piață)
Audio Codec: MP3, AAC/AAC+/eAAC+, WMA, AMR-NB/WB, Vorbis, FLAC(*), WAV(*)(*) Ultra High Quality Audio (~192KHz, 24 bit) support
Funcții optimizate S Pen Air Command: Action Memo, Scrapbook, Screen Write, S Finder, Pen WindowS Note, Multi Window, new Easy Clip, Direct Pen Input
Funcții suplimentare Group Play: Share Music, Share Picture, Share Video, Share Document, Play Games
Story Album, S Translator
Samsung Smart Scroll, Samsung Smart Pause, Air Gesture, Air View
Samsung Apps, Samsung Hub, ChatON (Voice/Video Call, Share screen, 3-way calling), Samsung WatchON
S Voice™ Hands Free, S Health
Samsung Adapt Display, Samsung Adapt SoundAuto adjust touch sensitivity (Glove friendly)
Samsung Link, Screen Mirroring
Safety Assistance, Samsung KNOX
Servicii Google Mobile Chrome, Search, Gmail, Google+, Maps, Play BooksPlay Movies, Play Music, Play Store, HangoutsVoice Search, YouTube, Google Settings, Play Games, Messenger
Conectivitate WiFi 802.11 a/b/g/n/ac (HT80)GPS / GLONASSNFC,  Bluetooth® v 4.0 (LE)IR LED (Remote Control), MHL 2.0
Senzori Gesture, Accelerometer, Geo-magnetic, Gyroscope, RGBProximity, Barometer, Temperature & Humidity, Hall Sensor
Memorie 32/ 64 GB User memory + microSD slot (până la 64GB)3GB RAM
Dimensiuni 151,2 x 79,2 x 8,3mm, 168g
Baterie Baterie standard baterie, Li-ion 3.200 mAh

* Disponibilitatea Samsung Hub și Google service poate diferi în funcție de țară.

* Toate funcțiile, caracteristicile, specificațiile și alte informații despre produs oferite în acest document, inclusiv, dar nu limitat la, beneficii, design, stabilirea prețurilor, componente, performanță, disponibilitate, și capacități ale produsului pot fi modificate fără notificare sau alte obligații.

* Android, Google, Android Beam, Google Search, Google Maps, Gmail, Google Latitude, Google Play, Google Plus, YouTube, Google Talk, Google Places, Google Navigation, Google Downloads sunt mărci înregistrate ale Google Inc.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co, Ltd. este un lider mondial în tehnologie, deschizând noi posibilități pentru oamenii de pretutindeni. Prin inovare și descoperire neîncetată, transformăm lumea televizoarelor, smartphone-urilor, calculatoarelor personale, imprimantelor, camerelor video, aparatelor casnice, sistemelor de LTE, dispozitivelor medicale, semiconductorilor și soluțiilor cu LED-uri. Avem 270,000 de angajați din 79 de țări, cu vânzări anuale de peste 187,8 miliarde dolari (US). Pentru a descoperi mai multe, vă rugăm să vizitați www.samsung.com.

3 comentarii la „Creează povestea vieții tale cu Samsung GALAXY Note 3”

  1. Epic phone! Incredibil de puternic ( probabil nu va fi intrecut de nimeni cam 6 luni )… acum cu un material cat de cat decent pe spate… Big Like, insa sa sar peste generatia 3…

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.