Consultanță Marketing și Vânzări

Am observat că toate cunoștințele dobândite de mine de-a lungul timpului se pretează la mai multe tipuri de afaceri, nu doar la cea pentru care activez și acum.

Am reușit să ajut cu drag mai mulți amici și cunoștințe, cu tot felul de business-uri, total diferite de ceea ce știu eu să fac la bază.

Așa că la sfatul prietenilor și partenerilor mei am hotărât ca în măsura timpului disponibil să ofer și serviciul de consultanță în marketing și vânzări.

Pe scurt

 • lucrez în vânzări din 2005
 • realizez traininguri de vânzări din 2008
 • vând/am vândut IT, GSM, servicii de telefonie mobilă, beauty și estetică medicală
 • lucrez în marketing din 2009
 • din 2011 sunt asociat la aBeauty Clinique, cifră de afaceri de peste 1,1 mil. euro/an
 • am rulat bugete de marketing de peste 110 k euro/an
 • din 2012 mă ocup de marketing pentru aBeauty Clinique
 • din 2016 mă ocup și de vânzări pentru aBeauty Clinique

Ce ofer

 • consultanță legată de poziționare
 • consultanță legată de marketing
 • consultanță legată de procesele de vânzare
 • training cu echipele tale de vânzări
 • training cu echipa ta de marketing

Ce nu ofer

 • nu ofer soluții miraculoase, la cheie, care să funcționeze instant (pentru că nu există)
 • nu lucrez eu în locul tău sau al echipei tale – adică nu fac și partea de execuție
 • nu garantez că într-o oră de consultanță toate problemele tale vor dispărea instant

Cât costă?

Timpul este singura resursă irecuperabilă din viața fiecărui om…

Consultanța

O discuție inițială de maxim 10 minute este gratuită și nu implică absolut nimic. Ne cunoaștem și vedem dacă suntem ”compatibili” și mai ales dacă simt că te-aș putea ajuta.

Dacă totul este ok, mergem mai departe și programăm o discuție. Prețul pentru o oră de consultanță și discuții este de 100 euro.

Peste această oră ne mai putem întinde maxim încă două ore în aceeași sesiune dacă simți nevoia, însă nu mai mult pentru că după aceea nu mai este eficient.

Prețul pentru această oră de consultanță este valabil doar dacă ne nimerim să fim în același oraș în data și ziua stabilită (de obicei stau mai mult prin Galați decât prin București).

Dacă va trebui să mă deplasez special pentru consultanța față în față în ziua respectivă, prețul pentru ora de consultanță va fi de 250 euro, preț care va include cheltuielile de transport + costul de oportunitate.

Însă în era asta modernă o putem rezolva de la distanță folosind Skype, Google Hangouts, FaceTime etc. ;)

Training Vânzări

Trainingul de vânzări pe care eu îl livrez durează două zile și se pretează atât pentru echipele experimentate de vânzări, cât și pentru echipele tinere.

Este un training open care este util și îmbunătățește rezultatele echipei tale de vânzări indiferent în ce domeniu activezi sau ce tip de vânzări faci (directe, indirecte, retail).

Prețul pentru un training de vânzări este de 150 euro/om/zi. Adică investiția ta în educația unui om pentru un training de două zile va fi de 300 euro.

O zi de training începe la ora 09:30 și se termină la ora 17:30. Prețurile nu includ cheltuielile cu locația, masa, consumabilele, logistica etc. care îți revin ție.

Pentru un training este necesar un minim de 6 participanți. Pentru a lucra eficient și a lămuri absolut toate situațiile, maximul de participanți este 18.

Training Marketing

În acest moment lucrez la un astfel de training pentru că în acest domeniu trendurile se schimbă foarte rapid și trebuie să fim la curent cu ele.

Dacă ești interesat de un astfel de training pentru echipa ta de marketing te rog să mă contactezi ca să îți pot oferi mai multe detalii.

Prețul pentru un training de marketing este de 300 euro/om/zi. Adică investiția ta în educația unui om pentru un training de două zile va fi de 600 euro.

O zi de training începe la ora 09:30 și se termină la ora 17:30. Prețurile nu includ cheltuielile cu locația, masa, consumabilele, logistica etc. care îți revin ție.

Nu există un minim de participanți, ci un maxim de participanți: 6.

Care ar fi următorul pas?

Dacă te interesează unul dintre aceste servicii pe care eu le ofer te rog să-mi dai un mail la gabriel.ursan@gmail.com în care să-mi descrii ce îți dorești, cu ce te confrunți etc.

Te rog mult să fii cât mai specific ca să putem fi eficienți.

În rest…

Dacă ți se pare ciudat tonul în care am scris aici să știi că nu e:). Nu mă laud. Nu sunt agresiv. E doar stilul meu de a vorbi direct ca și cum am sta la o bere între prieteni. Cine mă cunoaște, știe :)!