Concediu de … creştere copil

Joi, 14 iunie 2012 a fost programată operaţia de cezariană. Joi, 14 iunie 2012 se va naşte Sara Maria Ursan. Joi, 14 iunie 2012 voi deveni tată :D! Având în vedere pregătirile de înainte şi aglomeraţia de după, voi mai absenta de pe blog, iar această absenţă e cât se poate de motivată :).

Concediu de ... creştere copil

Sper să fie totul bine (cu siguranţă va fi) şi să ne citim sănătoşi după fericitul eveniment. Promit că revin cu cel puţin o fotografie aici, pe GabrielUrsan.ro, imediat ce voi putea să o public.

Ţineţi-ne pumnii!

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

25 de comentarii la „Concediu de … creştere copil”

 1. Felicitari!E superba printesa voastra! noi terminam deja clasa 1 si suntem uimiti cat de repede a invatat sa scrie si sa citesca printesa noastra si este cea mai mica din clasa ea face peste o luna 7 ani iar colegii ei au facut deja 8 ani.va spun toate aceste lucruri pt ca timpul o sa treaca foarte repede si o sa creasca micuta voastra cum zicem noi”cati 10 copii intr-un an”.bucurati-va de fiecare secunda pt ca este atat de frumos sa vezi ca a mai trecut o zi,apoi o saptamana,apoi o luna si inca o luna.cel putin eu nici nu stiu cum au trecut asa repede anii si am o domnisoara asa de mare care pt prima oara AZI mi-a zis ca isi doreste o surioara.va doresc numai bucurii si fericire alaturi de fetita voastra!

  Răspunde
 2. Mute felicitări pentru toţi, să fie sănătoşi în viaţă, pentru mămică o naştere uşoară, iar pentru tine răbdare. Ţinem pumnii cu toţi prietenii :)

  P.S. la noi în ziua de 25 iunie e programată naşterea, tot fetiţă va fi.

  Răspunde
 3. Ma bucur ca e cu happy end :), ceea ce inseamna ca ai reusit sa treci peste toate acele obstacole ale sistemului birocrat…

  S-aveti grija de voi… si la cat mai putine nopti albe… oricum, chiar si asa, o sa-ti intri in ritm… dar va fi o placere :)

  Răspunde
  • Mulţumesc Dumitru. Adevărul este că am ajuns cu bine până la termen în cele din urmă. Sper să fie totul bine şi la naştere şi după aia “eu vara nu dorm” :).

   Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.