3 chestii pentru un ChatBot bun

Fac chatboți de vreo 3 ani, de înainte să fie la modă. Am lucrat cu mai multe tehnologii și am experimentat diverse funneluri de vânzări sau asistență în mai multe domenii. Am mai scris pe acest blog despre subiectul chatbot aici, aici și aici.

De ce să ai un chatbot

Cert este că în era noastră este vital să ai un chatbot pe site care să ofere asistență clienților. Oamenii nu mai au răbdare. Vor viitorul acum. Vor să li se răspundă acum. Uneori nu cel mai bun serviciu câștigă, ci cine răspunde cel mai rapid câștigă.

Prin urmare, îți trebuie un chatbot și sunt destul de multe tool-uri online cu care să construiești chatbots cu ușurință (îți și voi recomanda unul la finalul articolului). Nu este fizică cuantică, dar merită să ții cont de câteva aspecte.

1. Personifică chatbot-ul

Dă-i nume și creează-i o personalitate care să vorbească pe tone of voice-ul brandului tău.

2. Simplifică chatbot-ul

Fă-l scurt și cu limbaj pe înțelesul oricui. Fă opțiuni de ales, nu pune oamenii să scrie.

3. Controlează chatbot-ul

Cel mai sigur este să investești bani și energie într-un chatbot pe platformă proprie.

Video despre cum faci un chatbot eficient

Dacă vrei să faci un chatbot eficient care să producă bani în timp ce îți economisește bani, te rog să te uiți la vlogul de mai jos în care am explicat succint cele 3 elemente menționate în acest articol. Crede-mă, cele 12 minute au informații valoroase.

Cu ce faci un chatbot

Spuneam că voi recomanda și un tool software cu care poți să faci un chatbot pe platformă proprie. Eu folosesc Tidio de peste 2 ani și sunt foarte mulțumit de tot, inclusiv de raportul între calitate + funcționalități și preț.

Au și variantă free, iar eu am link de 20% reducere. Mulțumesc pentru atenție și mult succes!

Un comentariu la „3 chestii pentru un ChatBot bun”

  1. „Cel mai sigur este să investești bani și energie într-un chatbot pe platformă proprie.” – ai spus totul… pentru cine vrea și poate să înțeleagă dincolo de ceea ce a vrut să spună autorul.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.