Ce e de văzut și de făcut pe la Lepșa?

👋 Hey, am scris o 📖 carte de dezvoltare personală ”altfel”. Aruncă un ochi aici 👉 dcnu.ro


Zilele astea am fost în concediu, aproape total deconectat. Mi-a prins bine, însă ne-am cam săturat de sâmbătă și până azi de atâta Mare și soare (aproape 7 zile full). Vrem să încheiem concediul cu ceva mai liniștit, așa că vom merge un pic prin Lepșa. Despre această stațiune știu în acest moment că e una foarte liniștită și că are aer curat. Bineînțeles, știu și de cascada Putna pe care n-am mai văzut-o din clasa a patra. Dar în rest nu știu ce aș putea face în Lepșa așa că apelez la bunăvoința și informațiile voastre. Revin curând pe blog! Promit.Lepsa


⚠️ Cauți altceva? Ai 90% din tot ceea ce probabil cauți aici 👉 dcnu.ro/poatenuintri

17 comentarii la „Ce e de văzut și de făcut pe la Lepșa?”

 1. La Lepșa, păi .. acum ceva ani era o pizzerie a unui italian de făcea pizza ca la mama lor. Mai o plimbare pe munte, nu știu ce să-ți recomand altceva decât cascada Putnei. Parcă mai era ceva echitație sau păstrăvărie pe acolo.. cu toate ca în drum spre Lepșa treci prin Bolotești pe la mine, însă crede-mă că sunt ani de când n-am mai fost la munte.

  Răspunde
   • Daca vrei sa simti padurea iti recomand drumul spre Soveja. L-am facut anul trecut in toamna. La pas. Dozeaza-ti resursele astfel incat sa poti sa revii inapoi. Ursii, din cate stiu eu, evita Lepsa.

    Răspunde
 2. Pe langa Cascada, Rezervatie si Manastire, obiective arhicunoscute.

  Mai exista barajul de la Gresu, care nu e cine stie ce dar e un platou frumos acolo. Mai exista o rezervatie Lepsa Zboina care este dincolo de Manastire. Totodata exista multiple trasee marcate si puncte de observatie. Cand ajungi in zona si vrei sa mergi pe munte iti recomand sa iei legatura cu cei de la ACDB (acdb.ro) au ei cel putin un baiat care stie foarte bine zona, si iti poate da sfaturi. De asemenea se poate vizita Lacul Sf. Ana care e la 60 km sau Zona Baile Tusnad.

  De asemenea drumetii interesante se pot face si pe Muntele Coza, e undeva pe langa Tulnici.

  Poti merge la piscina, recomand cea de Motel Flora din Gresu – apa incalzita, tarife mai mult decat decente.

  Sper sa fie de folos – Cristian – Romania Montana (www.romania-montana.ro).

  Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.