CRM

Ce CRM-uri online mai folositi?

Mă interesează un soft serios, cu plată (nu mă bag în chestii gratuite când e vorba de date prețioase), de gestiune a relațiilor cu clienții (contactele în cazul proiectului la care lucrez). Am tot căutat pe Google, dar sunt atât de multe soluții și oferte încât nu știu ce aș putea alege fie și pentru un free trial. Mai concret, mă interesează un soft cu ajutorul căruia să am o privire de ansamblu și să gestionez relația cu un contact din momentul când a devenit lead și până în momentul în care devine client sau lead pierdut. Any help?

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

2 Comments

  • Dragos

    Reply Reply 08/01/2015

    Salut,
    recomand in principal vtiger fie varianta platita fie cea open source si apoi pe planul doi sugarCRM. Cu SugarCRM nu am avut ocazia sa lucrez prea mult din acest motiv nu este prima recomandare, totusi am ramas cu o impresie placuta dupa orele petrecute in CRM.
    Vtiger este usor de utilizat, are suficiente module pentru a urmari etapele prin care trece un contact pe parcursul procesului de vanzare, palnie de vanzari cu oportunitati plus rapoarte super detaliate si customizabile. Ai module de facturare, gestionare stocuri produse, sistem de tichete, order etc

Leave A Response

* Denotes Required Field