Ce CRM-uri online mai folositi?

👋 Hey, am scris o 📖 carte de dezvoltare personală ”altfel”. Aruncă un ochi aici 👉 dcnu.ro


Mă interesează un soft serios, cu plată (nu mă bag în chestii gratuite când e vorba de date prețioase), de gestiune a relațiilor cu clienții (contactele în cazul proiectului la care lucrez). Am tot căutat pe Google, dar sunt atât de multe soluții și oferte încât nu știu ce aș putea alege fie și pentru un free trial. Mai concret, mă interesează un soft cu ajutorul căruia să am o privire de ansamblu și să gestionez relația cu un contact din momentul când a devenit lead și până în momentul în care devine client sau lead pierdut. Any help?


⚠️ Cauți altceva? Ai 90% din tot ceea ce probabil cauți aici 👉 dcnu.ro/poatenuintri

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

2 comentarii la „Ce CRM-uri online mai folositi?”

  1. Salut,
    recomand in principal vtiger fie varianta platita fie cea open source si apoi pe planul doi sugarCRM. Cu SugarCRM nu am avut ocazia sa lucrez prea mult din acest motiv nu este prima recomandare, totusi am ramas cu o impresie placuta dupa orele petrecute in CRM.
    Vtiger este usor de utilizat, are suficiente module pentru a urmari etapele prin care trece un contact pe parcursul procesului de vanzare, palnie de vanzari cu oportunitati plus rapoarte super detaliate si customizabile. Ai module de facturare, gestionare stocuri produse, sistem de tichete, order etc

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend