de ce nu

despre ce să nu faci, ca să faci mai bine

Înscrie-te la newsletter pentru a afla când cartea va fi publicată și disponibilă pentru precomandă.

[mc4wp_form id=”48108″]

Multe cărți de dezvoltare personală îți sugerează să-l scoți pe nu din vocabularul tău. Această carte de dezvoltare personală își propune să facă total invers și să folosească puterea lui nu și puterea interzicerilor pentru a ne îmbunătăți viața și sănătatea.

De ce într-o țară ordinea și disciplina se menține prin legi care în principiu îți descriu ce să nu faci? De ce nu ar funcționa acest sistem și în viața noastră personală și profesională, fără durerea provocată de cuvântul nu și de interdicții în general?

Cum ar fi să luăm puterea lui nu și asemenea unor tehnici de arte marțiale să ne folosim de forța lui în favoarea noastră? Dacă îți plac cărțile de dezvoltare personală și vrei să încerci altă abordare, cartea asta nu trebuie să lipsească din colecția ta.

ATENȚIE: ACEASTĂ CARTE NU ESTE SCRISĂ PE ACELAȘI TON CA ALTE CĂRȚI DE DEZVOLTARE PERSONALĂ

Coperta Carte De ce nu
Despre ce e vorba în carte

Despre ce e vorba în carte?

Despre sănătate și fericire.

Este o carte personală, despre dezvoltare personală.

În ea împărtășesc trăiri și experiențe proprii, provocări pe care le-am depășit și mai ales metodele folosite pentru a le depăși sau obiceiurile ajutătoare.

Despre ce nu e vorba în carte

Despre ce nu e vorba?

Fără înflorituri inutile.

Este o carte simplă și directă, pe înțelesul oricui.

Nu voi vorbi în carte despre afaceri, cum să faci bani peste noapte sau despre cum să slăbești foarte rapid. Nu sunt în măsură să public despre asta.

Care e povestea cărții

Care e povestea cărții?

Am vrut să scriu o carte pentru fiica mea.

De ce nu a pornit ca o carte scrisă pentru fiica mea.

Am dorit să îi las într-o formă scrisă o parte din acțiunile și obiceiurile care mi-au schimbat viața în bine. Ca să le poată consulta oricând, de oriunde.

De ce o publici atunci

De ce o publici atunci?

Cred că poate fi de ajutor oricui.

De ce nu poate inspira orice persoană.

Scriind cartea De ce nu, mi-am dat seama că toate gândurile mele pot fi de folos cuiva și că pot influența viața unor oameni ca mine. În bine.

Cât de lungă e cartea

Cât de lungă e cartea?

Peste 45 de mii de cuvinte.

Cartea nu este neapărat una scurtă.

De ce nu este o carte consistentă cu peste 45 de mii de cuvinte scrise, structurate în peste 20 de capitole despre diverse subiecte de viață și dezvoltare.

Ce subiecte

Ce subiecte?

Mentalitate, sănătate, fericire.

Despre mine și tine ca oameni.

De ce nu e o carte de dezvoltare personală despre mentalitate, sănătate, obiceiuri, greșeli, visuri, temeri, speranțe, recunoștință, obiective atinse și fericire.

Cu se adresează cartea

Cui se adresează cartea?

Oamenilor care vor să facă schimbări.

Se poate citi ușor, indiferent de vârstă.

Cartea De ce nu se adresează oamenilor care simt că doresc sau că au nevoie să facă o schimbare pozitivă în ritmul lor, indiferent de momentul vieții.

De ce afirmi că e diferită

De ce afirmi că e diferită?

Pentru că este scrisă cu nu în față.

Poate că abordarea asta va funcționa. Cine știe?

Dacă ai citit cărți de dezvoltare personală care îți spuneau ce să faci, această carte îți va spune ce să nu faci pentru a fi un om mai fericit. Poate merge așa :)

Vinzi vreun curs sau ceva

Vinzi vreun curs sau ceva?

Nu. Există doar cartea.

Nu este nici o șmecherie la mijloc. E o carte.

Mulți autori folosesc cărțile pentru a vinde ceva ulterior sub formă de upsell. Eu nu am în gând așa ceva momentan și nu am obiective ascunse.

În ce formate va fi disponibilă

În ce formate va fi disponibilă?

În format tipărit și electronic.

Vreau să miroase a carte, dar să fie și ebook.

Inițial am vrut să fie doar ebook (Kindle & ePub), dar îmi place prea mult mirosul unei cărți bune pentru a nu o publica și în format tipărit.

Cine ești tu?

Sunt un om normal.

Blogger, vlogger, soț, tată și om.

Cine este autorul acestei cărți și în ce măsură are competența de a fi autor de cărți de dezvoltare personală? Este normal să te întrebi asta.

Pentru cei care nu mă cunosc, numele meu este Gabriel Ursan, am 34 de ani la momentul publicării acestei cărți și mă declar un om normal.

În timpul liber sunt blogger, vlogger, soț, tată, iubitor de animale și natură, motociclist, sportiv, cititor avid de cărți, prieten loial și mai nou, autor.

Lucrez în vânzări din anul 2005, am experiență și rezultate în training și management din 2007, iar din 2016 dețin o mică agenție de marketing online.

Pe plan profesional

Din 2012 sunt director de marketing pentru o companie cu o cifră de afaceri de 2 milioane de Euro, companie din care și dețin 10%. Iubesc ceea ce fac.

Consider că munca și consecvența sunt mai importante decât talentul și că rezultatele finale întrec orice prezentare pompoasă sau CV.

Cine este Gabriel Ursan autor carte De ce nu

Concluzie

Îți mulțumesc anticipat pentru interesul față de cartea De ce nu

Dacă ai ajuns până la finalul acestei pagini, îți mulțumesc.

Fie că ne-am cunoscut în mediul online direct sau indirect, fie că am băut vreo bere împreună sau că am avut o discuție de calitate, îți mulțumesc cu profund respect și recunoștință pentru timpul acordat și te invit să te înscrii mai sus la newsletter-ul meu pentru a afla când va deveni disponibilă cartea De ce nu.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.