Cam asa arata un viol public

Nu știu alții cum sunt, dar oricât de apolitic aș fi, nu mă pot abține să nu zic că ceea ce veți vedea mai jos este un exemplu clar de viol public. Din fericire, nu un viol la modul propriu. Voi ce spuneți?

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

10 comentarii la „Cam asa arata un viol public”

 1. Unde sunt vremurile bunului domn Boc; ce dezbateri erau atunci …
  Trase cu două/ trei camere, cu miștourile specifice fostei meserii.

  Răspunde
 2. Si sa mai spui ca poporul e mai presus de interesele lor marunte si meschine. Maaaare realizare or facut, s-or certat, s-or certat juma de ora, s-or certat si gata, poporul o duce la fel de prost ca si dinainte sa se certe, si atunci la ce folos ca s-or certat ? Chiar asa, ce-o cistigat ? La nivelul cel mai inalt, imaginea oferita pentru onor poporul este de certareti, ca la usa cortului, sau ca la gradinita, ca niste copii care isi impart bomboanele, o dovada de imaturitate si mai mult decit atit, o dovada de sfidare si de totala ignoranta la adresa multimilor. Vorba lui Motoc… multi da’ prosti ! Da-i in potop, ca interesele noastre personale si cerata este mai importanta, restul nu conteaza, sint o adunatura habarnista care voteaza cu turma. Asta se petrece la cel mai inalt nivel, maaaaare oameni politici, pe agenda lor de lucru au planificate cearta si iar cearta…

  Răspunde
 3. Insider secret, e ceva cu cuvantul viol zilele astea? Imi pare ca s-a cam abuzat de termenul asta, cu referire fix la acest subiect.

  Răspunde
 4. No offence, nu ca ar avea o scuza pentru cum s-au desfasurat lucrurile, dar pare mai degraba filmul unui santaj public, ce intradevar se aseamana cu un viol.
  Dar in fapt e doar o tactica de respingere a atacurilor mediatice la care a fost supusa familia prezidentiala (el, frate-su, fiica-sa si chiar ginere-su) si de a muta atentia spre altceva.
  Se vede din inregistrare ca decizia de a face publice inregistrarile era luata deja, el jucand un rol al educatorului care isi cearta elevii. Mutarile lui se vede f bine ca sunt foarte calculate, fiecare intrebare pe care o pune este bine adresata si are pregatit terenul dinainte.
  Am vazut cateva analize f pertinente pe net, si concluzia este aceea ca cine a reusit sa faca o analiza dincolo de patimile politice (de o parte sau de alta) a facuto pertinent, indiferent de concluziile trase, sunt oameni care refuza sa se lase prostiti in anul 2014 de tactici diversioniste din anii razboiului rece.

  Răspunde
  • Gabriel Ursan, nu e ok sa te “bagi” peste politica, politica e de cacao, fie ea de dreapta si, mai ales, fie ea de “stinga” :)

   @Cristi “Se vede din inregistrare ca decizia de a face publice inregistrarile era luata deja” – de unde pana mea “se vede”? Premonitii? E o simpla speculatie ceea ce afirmi, motivul difuzarii are o motivatie, si anume de a demonstra caracterul primului ministru care a afirmat niste neadevaruri dupa aceasta intilnire, VV Ponta are “darul” de a manipula informatia, realitatea mai mult decit oricine altcineva si e monstruos faptul ca nu e taxat de catre parlament si ,mai ales, de populatie.

   Pe de alta parte e absolut infect sa vorbesti de o groaza de bani dar fara sa ai niste calcule pe hirtie, niste schite, schite care sa sustina ceea ce afirmi, una e un buget pentru vacanta la mare alta e bugetul unei tari. Fatuca aia are un caracter …. din moment ce a acceptat asemenea aberatii si smenuri “socialiste”.
   Parerea mea e ca cei 2, Ioana Petrescu si VV Ponta, sint total rupti de realitate, am cunoscut din pacate asemenea oameni si e ingrozitor cum pot sa afirme, cind ajung acolo sus, ca e posibil sa traiesti BINE cu 700RON. Cam asta BANUIESC ca e genul de om ascuns in cei 2 indivizi si multi altii ajunsi prin politica

   Investitiile au scazut cu > 20%, banii europeni nu se folosesc, se introduc noi taxe sau se maresc cele actuale (casa+masini), samd

   Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.