Pe bune, are cineva să-mi împrumute niște gantere? M-ar interesa niște gantere cam de 10-12 Kg. Două bucăți. Unii dintre voi știți probabil că m-am apucat de slăbit. Dacă nu, am povestit aici. Luni, pe 17.06.2013 cântăream 92 Kg. Azi, pe 03.07.2013 cântăream 86 Kg. Eu zic că să slăbești 6 Kg în 16 zile fără să ții un regim strict și fără să faci mișcare, e ceva, nu? Am mai povestit câte puțin aici despre ce am făcut, dar când ating obiectivul de 85 Kg voi reveni cu un articol complet legat de cum am slăbit. Însă, dacă voi continua să slăbesc în ritmul ăsta, voi arăta în scurt timp ca o mârțoagă, fără pic de sport făcut. La sală nu are rost să mă duc pentru că am o hernie supra ombilicală (micuță, ce-i drept) care nu-mi permite să fac efort (de fapt, îmi permite, dar n-am voie :)). Așa că, niște gantere cu care să fac niște exerciții acasă care să nu-mi solicite hernia mi se par mai ok, însă n-am bani să le cumpăr acum și de aceea le cer cu împrumut o lună jumate, nu mai mult. Dacă nu sunteți din Galați și trebuie trimise cu o firmă de curierat, suport eu, bineînțeles, transportul ganterelor prin Fan Courier. Poate are chiar Valentin Bosioc niște gantere pe acasă de care se poate lipsi un pic :).


Gabriel Ursan
Gabriel Ursan

Blogger @GabrielUrsan.ro. I love marketing & development. I also like how the internet changes the world.

  12 replies to "Are cineva să-mi împrumute niște gantere?"

  • Postolachi Dumitru

   Problema cu slabitul, cel putin in cazul meu, e aceea ca pe cat de repede reusesc sa slabesc pe atat de repede pun la loc kilogramele pierdute…

  • Yamasha

   am eu, dar distanta e mare intre noi…

   • Gabriel Ursan

    Nu-i problemă. Dacă sunt de 10-12 Kg, le poți trimite cu Fan Courier cu plata la mine. La urma urmei, cât pot să mă coste?

    • Yamasha

     Nu stiu. Am 2 bucati de 10 KG, ti le pot trimite daca vrei. Eventual discutam pe privat.

     • Gabriel Ursan

      Ok, 2 bucăți de 10 Kg par super ok. Te contactez.

  • dojo

   Rezolva hernia sau cel putin gaseste un sport care sa nu o agraveze. Nu poti avea o slabire sanatoasa (si de durata) fara sa faci miscare. Eventual inotul ar trebui sa fie OK pentru tine. Eu m-am apucat de el pentru ca am un menisc rupt si antrenamentele mele obisnuite de karate nu-s chiar indicate (decat daca vreau sa-l belesc de tot). Inotul s-ar putea sa rezolve ceva din probleme.

   Felicitari pentru kilogramele date jos, acu’ vine partea mai grea .. sa le tii jos. Cu o alimentatie echilibrata si ceva miscare nu ar trebui sa fie imposibil

   • Gabriel Ursan

    Alergatul, plimbările și înotul ar putea fi ok și nu mi-ar afecta hernia, așa este. Trebuie să o rezolv, dar încă îmi caut timp și mai așteapt să crească fiică-mea ca să înțeleagă că după operație, cel puțin o lună nu prea o pot lua în brațe. Mulțumesc că ai trecut din nou pe aici Dojo.

  • Zendy

   Am sa iti adresez o intrebare, si te rog sa fi sincer. In cat timp ai ajuns la aceste kilograme?
   Nu de alta dar doctorul meu cel putin imi zice ca nu este recomandat sa slabesti „brusc” pentru ca nu „brusc” ai pus pe tine. Acuma .. te rog sa te mai gandesti putin .. ;)

   • Gabriel Ursan

    Păi am fost sincer de la bun început și am spus că am slăbit aceste kilograme cam în două săptămâni și câteva zile :).

  • Yamasha

   Sa… slabesti sanatos! Ganterele sunt pe vine!:D

Comentează la acest articol