Angajez bonă pentru Sara, fetița mea de 4 ani

Dacă știi pe cineva de încredere, nu ezita să-i dai acest articol (share). Bona actuală a Sarei va pleca din țară la începutul lunii septembrie, așa că Sara are nevoie de o nouă doamnă care să se ocupe de îngrijirea și educația sa. Iată câteva detalii despre post.

Program de lucru

Programul de lucru este un full time, de luni până vineri, în intervalul orar 08:30 – 17:45. Sâmbăta și Duminica sunt zile libere în 99% din timp. Există posibilitatea la un moment dat să apelăm într-o sâmbătă, dar orele respective vor fi plătite suplimentar.

Salariu

Salariul este unul variabil și se situează în jurul sumei de 1.000 lei pe lună. Practic, plătim cu 5 lei pe oră, iar în fiecare zi vom ponta cu 10 ore, chiar dacă vor fi mai puține. Asta înseamnă o medie de minimum 50 lei pe zi.

Atribuțiile postului

Ne dorim o persoană care să se concentreze pe educația Sarei. Acest lucru înseamnă diverse activități creative sau recreative. În plus, în atribuțiile postului intră și gătitul de mâncăruri simple, pusul rufelor la spălat, uscarea și călcarea acestora. Doar pentru copil, nu și pentru noi.

Persoana ideală

Persoana ideală este o doamnă trecută de 40 de ani, care să aibă energia și răbdarea de a educa și îngriji un copil. De ce spun peste 40 de ani? Pentru că ne dorim o persoană stabilă cu care să colaborăm pe termen lung. Copiii se atașează de persoane, iar despărțirile sunt grele.

În plus, ne dorim o persoană deschisă, flexibilă și pozitivă, cu zâmbetul pe buze.

Cum este Sara

Sara este un copil energic, creativ și jucăuș. Nu e un copil rău. Nu e genul de copil care să strice, să arunce sau să facă lucruri distructive. Este însă un copil. Și mai are fițe și figuri, ca orice copil. Mai plânge, mai este prost dispusă. În plus, e foarte rezistentă la schimbare.

Noua bonă ar trebui să se aștepte că va fi acceptată mai greu, dar cu un plan bun și cu răbdare totul va fi în regulă. Este important să specific asta ca așteptările să fie bine definite.

Cine suntem noi

Suntem o familie tânără care muncește mult și ”aleargă” toată ziua. Locuim în zona Ireg/IC Frimu (Galați) într-un apartament cu 2 camere. Suntem oameni serioși și ne luăm angajamentele în serios, plătim la timp și anunțăm din timp dacă avem nevoie de bonă să vină mai dimineață sau să stea până mai târziu (aspect pentru care plătim ore suplimentare).

Sunteți interesată de post?

Dacă ați citit cu atenție toate detaliile și considerați că vă încadrați în ce am povestit eu, sunați-mă sau trimiteți-mi un mesaj la 0745500286. Vă mulțumesc pentru interes! P.S.: Vă rog să mă sunați în intervalul 09:00 – 18:00. După 18:00 vă rog să-mi trimiteți doar mesaj deoarece nu voi putea vorbi pe larg la telefon.

Sara
Ea este Sara

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

5 comentarii la „Angajez bonă pentru Sara, fetița mea de 4 ani”

  1. Buna seara! Suntem oarecum vecini, locuiesc tot in zona IREG, am mai avut grija de un baiat clasa a III-a, care s-a mutat din localitate. Am colaborat anii trecuti si cu un club de sah, pt. copii prescolari. Am studii superioare si imi plac copiii.Fisa postului e acceptabila. Intrebarea mea este, cu tot respectul, exista si un contract de munca? O seara/dimineata buna!

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.