Am început un curs de Social Media Manager

Poate Social Media Manager sună pompos, dar nu e deloc așa, vă asigur. Este vorba despre un curs desfășurat de Universitatea Danubius din Galați la care m-am hotărât să particip pentru că are loc la mine în oraș și pentru că eu consider că mereu ai ceva de învățat, indiferent de experiența dintr-un anumit domeniu. Cursul este susținut de Nicolae Pană, lector la o universitate din Spania. El predă dreptul la bază, însă s-a hotărât ca să insereze multe aspecte legale în cursul său de Social Media Manager. Sâmbătă am avut cele 6 ore off-line. Deși nu a fost energia și entuziasmul de la un training pur sânge sau de la o prezentare publică, recunosc că mi-a plăcut ce s-a întâmplat acolo. Am cunoscut oameni faini cu care voi începe să lucrez la un proiect de curs. Vom face de la 0 o comunitate online pe Facebook și vom fi evaluați pe baza rezultatelor. Am ales împreună cu echipa din care fac parte să formăm o comunitate de fast dating în Galați. Adică, oamenii care sunt singuri și vor să cunoască pe cineva, vor putea să se înscrie și să participe la întâlniri rapide, scurte, cu până la 7 persoane în aceeași seară. Inițial nu m-a atras ideea, dar după ce am aflat mai multe, m-am hotărât să mă implic. Este o idee pe care o colegă de grupă se tot chinuie să o implementeze, dar nu a avut până acum suportul necesar. Iar mie cum îmi plac provocările, sunt gata să mă implic și să o ajut alături de ceilalți colegi. E un curs de 30 de ore pentru începători și multe aspecte recunosc că le știam, dar abia aștept să aflu mai multe despre aspectele legale ce se aplică în social media. Vă țin la curent cu chestii interesante dacă ele apar. Următoarele 24 de ore de curs le voi face doar online, prin platforma Universități Danubius. Social Media Manager

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

10 comentarii la „Am început un curs de Social Media Manager”

    • Nu :(, dar dacă mai aflu ceva mă înscriu și altul și mergem împreună. Poate găsesc ceva cu tot cu diplomă prin București până la sfârșitul anului. Te anunț ;).

      Răspunde
  1. Si cat costa acest curs? Cand e vorba de vreun curs sau stiu eu ce chestie de acest gen, clar te astepti la niste preturi..

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.