Allview lansează smartphone-ul Viper S în cadrul Mobile World Congress Barcelona

Comunicat de presă: Barcelona, 25 februarie 2013. Allview lansează astăzi în cadrul celui mai important eveniment european dedicat tehnologiei mobile, Mobile World Congress Barcelona 2014, smartphone-ul Viper S, noul flagship al gamei de Dual-SIM-uri.

Device-ul se remarcă printr-un performant procesor Qualcomm Snapdragon Quad Core tactat la 1,4 GHz, display IPS HD OGS de 5’’, două camere foto Omnivision de 13, respectiv 5MP şi rulează sistemul de operare Android 4.3 Jelly Bean.

Smartphone-ul Viper S este echipat cu NFC (Near Field Communication), o tehnologie wireless concepută pentru a face schimb rapid de informaţii între diferite dispozitive prin atingerea sau apropierea acestora.

„Suntem bucuroşi să fim prezenţi pentru al treilea an consecutiv la cel mai important târg de IT&C din Europa. Cu o săptamână în urmă am dus gama de Single SIM la un alt nivel, prin lansarea smartphone-ului X1 Soul Xtreme. Astăzi este rândul gamei Dual SIM să primească un vârf de lance, un smartphone performant, compatibil cu tehnologii de ultimă oră şi adaptat necesităţilor de zi cu zi ale consumatorului modern.”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Puternicul procesor Qualcomm Snapdragon Quad Core de 1,4 GHz, susţinut de memoria RAM de 2GB şi de soluţia grafică AdrenoTM de 450 MHz oferă utilizatorilor o experienţă excelentă de browsing şi multi tasking. Memoria flash de 16 GB este extensibilă până la 48 GB prin card MicroSD.

Camera principală de 13 MP cu Autofocus oferă o serie de funcţii precum înregistrare video full HD, red eye reduction, eraser, fotografiere HDR, time lapse, smile detection şi V-gesture. În partea frontală a device-ului se află o a doua cameră foto, de 5 MP, care facilitează realizarea de autoportrete şi convorbirile video.

Amplificatorul audio Yamaha, sistemul DTS, difuzoarele stereo şi cele două microfoane cu funcţie de atenuare zgomot garantează o înaltă fidelitate sonoră.

Viper S este compatibil cu tehnologia Miracast care permite transferul imaginii şi al sunetului de pe device pe orice televizor cu port HDMI prin intermediul adaptorului wireless display Smart2View.

Noul device Allview poate fi achiziţionat din magazinele partenere incepand din luna aprilie, la preţul de 1.299 lei.

Pentru mai multe detalii legate deViper S, consultaţi pagina de prezentare a produsului de pe site-ul producătorului, www.allview.ro/vipers.

Allview Viper S

Despre Allview Mobile România

Allview este o companie românească înfiinţată în 2002 care are ca obiectiv principal de activitate producţia şi distribuţia de smartphone-uri şi tablete PC. Este recunoscut ca unul dintre brandurile cu o dezvoltare rapidă în România. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm accesaţi site-ul companiei la adresa www.allview.ro.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

3 comentarii la „Allview lansează smartphone-ul Viper S în cadrul Mobile World Congress Barcelona”

  1. Și eu am avut probleme cu o tabletă Allview (bine, de fapt era Onda cu sigla Allview): schimbată după 7 luni, apoi după alte 5 luni am trimis-o iar în service și m-au ținut aproape 2 luni (au vrut să-mi bage pe gât defectul).
    Cum, de fapt, toate așa-zisele produse românești sunt chinezării peste care e aplicată sigla firmei .ro, e preferabil să fie luate direct de pe siteurile chinezești care livrează gratuit în România (dx.com, alibaba.com, etc.). Sau, ca să se evite eventualele taxe vamale, de pe ebay – o idee mai scumpe decât cele de pe siteurile din China. În ambele cazuri se iese mai ieftin.

    Răspunde
  2. Allview incepe sa scoata telefoane din ce in ce mai bune, dar sincer poate garanta ca telefonul poate sa reziste? ex: un tovaras si-a cumparat 2 tablete de la ei, dupa 2 saptamani le-a trimis la service. de ce?

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.