Ajutati o mamă bolnavă de cancer să continue să-și crească fetița de 8 ani

Te interesează crypto? Am un articol actualizat aici despre cum cumperi crypto și de unde cumperi crypto sigur, simplu și rapid.

Felicia Fuiorea este numele ei și este colega mea de muncă din București. A fost diagnosticată cu cancer gastric în stare avansată. Totuși, niște oameni de bine, colegi, prieteni, amici și cunoștințe și-au unit forțele și au găsit un medic oncolog specializat într-o clinică din Turcia. Și există șanse. Problema e clasică. Banii. Deși s-au strâns inițial niște sume de bani care să o ajute să înceapă lupta, mai e nevoie de bani. Vă rog pe această cale să o ajutați. Cu o donație. Oricât de mică. Fetița ei de 8 ani și jumătate are nevoie de ea mai mult ca oricând, mai ales la această vârstă. Vă rog să urmăriți reportajul de mai jos realizat de Antena 1 cu sprijinul Geaninei Ilieș, o persoană deosebită căreia doresc să-i mulțumesc pentru tot sprijinul acordat. Puteți dona în contul:

RO32INGB0000999902292154

cont în RON deschis pe numele Fuiorea Mihaela Felicia la ING Bank.

Dacă vrei să faci un bine, deschide aplicația sau site-ul de internet banking și fă-l. Mulțumim!

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

Comentează la acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend