Acum vorbesc la BGG 4

Am setat acest articol să se publice automat la ora 17:00. Se pare că m-am nimerit să deschid sesiunea de public speaking la BGG 4. Nu mi-am pregătit speech și nici nu voi profita de cele 15 minute acordate. Poate ne vom întinde mai mult doar dacă există întrebări din sală.

Știu doar că voi bea bere cu bloggerii care au făcut tot posibilul să ajungă la Blog Gathering Galați 4. Erau peste 50 de persoane care și-au anunțat prezența la eveniment în ciuda ninsorilor. Frumos. Însă iarna de pe la noi s-ar putea să să le pună ceva piedici. Dacă totuși ne strângem peste 50 de persoane măcar în sesiunea de public speaking, mă înclin în fața determinării voastre. Nu știu, vom trăi și vom vedea. Cert este că în acest moment sunt în preajma unor oameni frumoși cu pasiuni comune. Cert este că în curând vom bea niște bere împreună și vom pune țara la cale ca și în celelalte ediții BGG. Va fi frumos, de asta sunt sigur.

Și pentru că va fi frumos, dați-mi voie să vă propun un slogan pentru BGG: Facem „Frumos” Împreună

Iar cu un pic de direcții și implicare sigur vom face și mai „frumos” pe viitor.

Și pentru că BGG este un proiect de suflet pentru mine și Gerogiana Vînău (care tocmai și-a făcut blog, apropo), mă aștept să vi se îndeplinească așteptările :). Iar ca BGG să ajungă ceva mare avem nevoie de susținători ai proiectului. Partea cea mai faină e că cei care doresc viitoare ediții de BGG trebuie doar să se implice. Pentru că singuri nu vom putea evolua atât de rapid pe cât ne-am dori. M-am apucat de construcția www.BGGLive.com – site-ul nu e gata. În urma părerilor voastre vom decide pe ce cale apucăm cu acest site. Eu mă gândesc că l-am putea transforma cu ușurință într-un recensământ al blogurilor de pe meleagurile Galați-Brăila unde membrii (repet, e în construcție – mi-am pus fața pe pagina membrilor doar ca să testez plugin-ul) să aibă o oarecare apartenență la ce ne tot chinuim să facem. Ce? Rămâne de văzut în urma ideilor voastre. Pentru că BGG este și va fi mereu un eveniment cu deschidere la păreri bune.

Revin în 72 de ore lucrătoare :), ca de obicei, cu articol despre cum a fost la BGG 4 + poze + toate cele + mulțumiri către sponsori. Un prim pas opțional, de bun simț și deloc obligatoriu e să faceți la fel dacă v-a plăcut sau nu v-a plăcut + argumente în ambele situații. Nu de alta, că v-o zic direct, dar fără mențiuni către sponsori în blogosfera locală, următoarele ediții BGG vor avea din ce în ce mai puțini sponsori. Call me a pragmatic, dar realitatea trebuie tratată și luată ca atare. BGG doar merită un pic mai mult de implicare din partea mai multor oameni. Cred eu.

2 comentarii la „Acum vorbesc la BGG 4”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.