A murit regele Cioabă

👋 Hey, am scris o 📖 carte de dezvoltare personală ”altfel”. Aruncă un ochi aici 👉 dcnu.ro


A murit regele Cioabă în Turcia. Statul român a făcut ceea ce era posibil, deși nu face chestii din astea la cetățeni simpli. Dar să nu rescriem poveștile pe care le scriu deja marile publicații românești. Dacă eu stau să crap la bulgari pe plajă la sfârșitul lunii pentru că mi-au furat mașina și am făcut atac de cord, oricum nu se va sesiza nimeni. Poate vor scrie 2-3 prieteni din blogosferă despre mine, dar în nici un caz nu va ruga nimeni vreun doctor bun să vină să se intereseze de starea mea de sănătate. Dar nu despre asta e vorba, că noi, românii obișnuiți, ne-am învățat să ne purtăm de grijă singuri. Am avut cel mai bun trainer de dezvoltare personală ever: statul român. Nu știu dacă mai eram așa descurcăreț în lipsa sistemului din România. Asta ca să vedeți că putem privi oricând partea bună a lucrurilor, chiar dacă uneori zâmbim amar gândindu-ne la țara în care trăim și suportul pe care ni-l oferă înăuntrul sau în afara granițelor. Cioabă e în primul rând un om. Un om care nu v-a făcut rău în mod direct, așa că nu merită să aruncați cu pietre din cauza etniei din care face parte și de care cu toții suntem dezamăgiți în majoritatea cazurilor. Cioabă e un om care a murit și nu mă pot bucura de moartea nimănui care nu mi-a făcut rău în mod direct. Și poate nici în cazul ăla. Singura problemă pe care o am e cea cu cheltuielile de repatriere. Cum să ceri 350.000 euro la statul român pentru repatriere? Există asigurări pe care le facem când ieșim din țară, nu? Poate nu acoperă 350.000 euro dacă optăm pentru un plan simplu de asigurare, dar tot mai acoperă câte ceva din cheltuieli. Să înțeleg că regele Cioabă a ieșit din țară fără asigurarea minimă de sănătate sau că rudele vor să recupereze o parte din cheltuieli?Cioaba


⚠️ Cauți altceva? Ai 90% din tot ceea ce probabil cauți aici 👉 dcnu.ro/poatenuintri

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

4 comentarii la „A murit regele Cioabă”

  1. Ideea este ca, daca ar vinde cea mai proasta masina din garajele familiei si-ar plati linistit banii. Dar tiganii nu sunt cunoscuti pentru asumarea responsabilitatilor si nici pentru cinste. Oricum, daca Statul roman accepta mizeria asta, va dovedi inca o data cata lipsa acuta de c…ie are.

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend