A fost lansat ceasul Moto 360

Te interesează crypto? Am un articol actualizat aici despre cum cumperi crypto și de unde cumperi crypto sigur, simplu și rapid.

Am primit newsletter de la Motorola că ar fi lansat smartwatch-ul Moto 360. Adică ar fi disponibil pentru achiziție. Normal că atunci când am verificat treaba asta stocurile erau deja epuizate. Între timp, există și review la ceasul Moto 360. Se pare că arată el bine și e premium, dar nu-i prea ține bateria. Încă un device în plus de pus la încărcat = încă o grijă în plus. Însă arată al naibii de bine.Moto 360

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

3 comentarii la „A fost lansat ceasul Moto 360”

  1. Poate sunt eu mai inapoiat, si cu siguranta sunt, dar ce han tatar face un smartwatch, adica.. de, vad facebook pe el, ce dracii face, de e atat de “smart”. Poate sunt eu mai clasic, dar un ceas singurul lucru care ar trebui sa-l faca este sa-ti arate ora.. nu? Pentru dracii gen.. facebook, aplicatii si balarii destea, exista tablete, telefoane, laptopuri..

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend